Met vrijwilligers

Gewoon zijn, samen doen

Tuinclub

De tuinclub beheert de tuin. Via het zaaien, planten, wieden, vormgeving, experimenten en het oogsten laten zij ons proeven van wat de natuur ons kan bieden.

Soepteam

Het soepteam tovert iedere donderdag de keuken om tot een plek vol ambiance waar voedseloverschotten verwerkt worden tot de lekkerste en meest creatieve soepen.

Creaclub

Voor de creaclub is geen knutselprojectje te veel. Gadgets maken om te verkopen op de kerstmarkt, decoratie voor een open deur, een muur bekleden met mozaïek of zelfs handgeweven tapijtjes.

Helpende handen

Gelukkig kunnen we rekenen op mensen die geregeld komen helpen. Zoals onze verzorgersploeg die elk weekend de paarden vertroetelen. En we zijn dankbaar voor al die vrijwilligers die bijspringen waar nodig: vervoer van de jongeren, inkopen doen, meewerken aan een open deur, ... .

Internationale vrijwilligers

Jaarlijks ontvangen we internationale vrijwilligers via het European Solidarity Corps . Dit programma geeft jongeren tussen de 18 en de 30 jaar de kans om zich via vrijwilligers werk te ontplooien en te leren omgaan met culturele verschillen.