Met collega's,
teams en bedrijven

Gewoon zijn, samen doen

We hebben de expertise van onze medewerkers gebundeld tot inspirerende activiteiten die jouw team even weghalen uit de agenda van de dag. Als een verdiende vorm van ontspanning en beweging. Deze activiteiten kunnen ook ingezet worden als een begeleide omweg naar bewuster samenwerken, verbindend communiceren, actief luisteren of dienend leiderschap.

Ontdek hier onze workshops en keynotes
Bewust bewegen in de natuur

Wandelen in de natuur ontspant een stressvolle geest. Je voelt je meteen herboren. Het bevordert je geheugen en verhoogt je zelfvertrouwen. Tijdens onze begeleide wandelingen ervaar je deze gunstige effecten. Op eenvoudige vraag voegen we speelse oriëntatieopdrachten toe of maken we er een creatieve wandelvergadering van.

Verken je de vallei van de Winge en de Molenbeek liever met de fiets? We ontwarden alvast de knooppunten van het fietsennetwerk tot een traject langs de leukste wegjes in de omgeving. Stevig vanuit de kuiten met een mountainbike of liever elektrisch ondersteund. Wij zorgen voor het juiste materiaal en de professionele begeleiding.

Stretchende inzichten uit de jeugdzorg

In het boek ‘Leer(r)echt in Rizsas’ schrijft Professor Em. René Bouwen: “Met de bril van de organisatiepsychologie zag ik in Rizsas echt een organisatie-in-de-maak en bovendien dan ook nog echt een lerende organisatie. Zelden zag ik co-creatie en agility beter gedocumenteerd dan door de dagelijkse praktijk hier. Dagelijks wordt een nieuwe samenwerking gezet en geëvalueerd.”

Tijdens een keynote getuigen begeleiders, vrijwilligers en/of jongeren over de leerrijke bewegingen die zich elke dag afspelen op Centrum Molenmoes. Deze uitwisseling tussen ogenschijnlijke andere werelden kan verrijkt worden met een inleefsessie, een workshop met de paarden, een vrijwilligersengagement of een verkenning op het touwenparcours.

Betekenisvol klussen

Tijd schenken versterkt jouw team. Op Centrum Molenmoes is er altijd iets te doen. Deuren schilderen, de tuin onderhouden of het muziekatelier inrichten.

Allemaal zinvolle klusjes die collega’s dichter bij elkaar brengen en waar onze werking beter van wordt.