Veilinghuis
De Wissel

Van 15 februari tot 14 maart 2021

Veilinghuis De Wissel is een tijdelijk initiatief waarbij fotografie, beeldende kunst, huiskamer- of tuinconcerten en voorstellingen online worden geveild ten voordele van De Wissel vzw. 

Ga naar de veiling

Beste bezoeker

Welkom bij Veilinghuis De Wissel

Wij zijn een organisatie in de Jeugd- en Gezinszorg en in het jeugdhulplandschap bekend als een gedreven en vernieuwend. Het vernieuwende wil kansen scheppen. Dit past niet in de klassieke financieringen en is alleen via giften mogelijk of met de extra inkomsten van activiteiten door De Wissel georganiseerd.

Het zijn die extra’s die ons net toelaten om een verschil te maken voor jongeren en gezinnen.

En voor deze extra’s doen we graag iets extra. Veilinghuis De Wissel is een tijdelijk initiatief waarbij fotografie, beeldende kunst, huiskamer- of tuinconcerten en voorstellingen online worden geveild. Je steunt hiermee niet alleen De Wissel, maar ook de deelnemende artiesten zelf. Met de kunstveiling proberen we zo veel mogelijk extra inkomsten te genereren en in dezelfde beweging kunstenaars ook een forum te geven. Kunst is een beleving die we als organisatie zelf erg belangrijk vinden.

Vanaf 5 februari kan u alle kunstwerken en ervaringen uitgebreid bekijken.

 De veiling opent online op 5 maart om 19u stipt. Tot 14 maart kan u bieden op uw favoriete kunstwerk(en) of performances.

Blijf op de hoogte

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van updates en informatie over de online kunstveiling en onze werking.
Je kan ons ook volgen op facebook