GEWOON ZIJN, SAMEN DOEN

MET TEAMS EN BEDRIJVEN

We hebben de expertise van onze medewerkers gebundeld tot inspirerende activiteiten die jouw team even weghalen uit de agenda van de dag. Als een verdiende vorm van ontspanning en beweging.

Deze activiteiten kunnen ook ingezet worden als een begeleide omweg naar bewuster samenwerken, verbindend communiceren, actief luisteren of dienend leiderschap.

Workshops en Keynotes

Teamactiviteit
BEWUST BEWEGEN IN DE NATUUR

Wandelen in de natuur ontspant een stressvolle geest. Je voelt je meteen herboren. Het bevordert je geheugen en verhoogt je zelfvertrouwen. Tijdens onze begeleide wandelingen ervaar je deze gunstige effecten. Op eenvoudige vraag voegen we speelse oriëntatieopdrachten toe of maken we er een creatieve wandelvergadering van.

Verken je de vallei van de Winge en de Molenbeek liever met de fiets? We ontwarden alvast de knooppunten van het fietsennetwerk tot een traject langs de leukste wegjes in de omgeving. Stevig vanuit de kuiten met een mountainbike of liever elektrisch ondersteund. Wij zorgen voor het juiste materiaal en de professionele begeleiding.

Keynote
Stretchende inzichten uit de Jeugdzorg

In het boek ‘Leer(r)echt in Rizsas’ schrijft Professor Em. René Bouwen: “Met de bril van de organisatiepsychologie zag ik in Rizsas echt een organisatie-in-de-maak en bovendien dan ook nog echt een lerende organisatie. Zelden zag ik co-creatie en agility beter gedocumenteerd dan door de dagelijkse praktijk hier. Dagelijks wordt een nieuwe samenwerking gezet en geëvalueerd.”

Tijdens een keynote getuigen begeleiders, vrijwilligers en/of jongeren over de leerrijke bewegingen die zich elke dag afspelen op Centrum Molenmoes. Deze uitwisseling tussen ogenschijnlijke andere werelden kan verrijkt worden met een inleefsessie, een workshop met de paarden, een vrijwilligersengagement of een verkenning op het touwenparcours.

Workshop

Anders-dan-anders

Improvisatietheater biedt bouwstenen voor meer plezier in het leven en op het werk. Het brengt nieuwe inzichten en zelfreflectie teweeg. Het mag wel eens anders-dan-anders zijn. 

Flexibiliteit, keuzes maken, durven risico’s nemen, creativiteit, nieuwsgierigheid, samenwerken, vertrouwen, accepteren, ... .

Het komt allemaal aan bod in deze workshop. Of misschien ook niet. 

Want eenmaal je begint met improviseren, weet je nooit waar je uitkomt.

BETEKENISVOL KLUSSEN

TIJD SCHENKEN VERSTERKT JOUW TEAM

Op Centrum Molenmoes is er altijd iets te doen. Deuren schilderen, de tuin onderhouden of het muziekatelier inrichten. 

Allemaal zinvolle klusjes die collega’s dichter bij elkaar brengen en waar onze werking beter van wordt.

#sociale teambuilding #MVO #CSR
Contacteer ons

Logo Vlaanderen
Logo Famcova