Vacature: Therapeut Infant Mental Health

Vacature: Therapeut Infant Mental Health

21 december 2020

De Shelter en het CGG Vlaams-Brabant Oost bouwen samen aan een nieuwe pijler binnen de bestaande werking van de Shelter, onder de naam INTENCO: Intensieve Therapie en Contextopname. Hierbij wordt een therapeutische visie vanuit Infant Mental Health (IMH), trauma, mentaliseren, ... geïmplementeerd in gezinsverblijf met intern dagprogramma. De therapeut met specialisatie IMH stapt in deze werking met het oog op enerzijds de implementatie van IMH in het gezinsverblijf en anderzijds het aanbieden van individuele therapie binnen het dagprogramma. Daartoe maakt de therapeut deel uit van het Shelterteam en van het IMH-team van het CGG.

Functieomschrijving
De therapeut voert zijn activiteiten uit binnen het Shelterteam. De therapeut vormt als werknemer van het CGG ook de brug tussen CGG en De Shelter.
De therapeut bouwt mee aan de therapeutische pijler van de Shelter-werking. Hij/zij is mede-verantwoordelijk voor de diagnostische processen, de implementatie van IMH in de algemene werking en de invulling van het therapeutische aanbod binnen INTENCO. Doel is om een traumasensitieve omgeving te creëren rond de kwetsbare ouder-kinddyade.

Solliciteren kan t/m 17 januari 2021. Je sollicitatie dient te worden gericht naar Inge Vankerckhove (komenwerken@wissel.be) en naar Sofie Beersmans (sofie.beersmans@cgg-vbo.be) en bevat CV en motivatiebrief. Bijkomende inlichtingen over de Shelter kunnen verkregen worden bij Sofie Vandereycken op het
nummer 0475/246.862.

Bekijk hier de vacature