Ons verhaal eindig hier

Ons verhaal eindig hier

Zeer dankbaar om het goede en mooie dat Troubadours bracht, delen we mee dat het verhaal, na vele jaren, een einde neemt. We wensen alle Troubadours een warme en een fijne toekomst toe. We hopen elkaar te blijven ontmoeten. We danken de vele trouwe supporters om hun steun en enthousiasme, de jongeren om het ontwikkelen en delen van hun talent, de partners om het mee mogelijk gemaakt te hebben. We denken met veel plezier terug aan de talrijke optredens en zetten de CD nog eens op.

De Facebook en Instagram pagina van de Troubadours gaan offline. Deze pagina met foto's en mooie beelden blijft als herinnering nog een tijdje bestaan.

Koen Deca (Barranja vzw) I Luc Deneffe (De Wissel vzw) I Terri van Splunder

Afscheid

Laat je tranen maar gaan.
Geef ze een vorm want ze mogen er zijn.
Laat me dan los.
In jullie harten blijf ik bestaan.

Arend († 26 februari 2020)

Release 'Op m'n lijf geschreven'

Terugblik op het uitverkochte release concert in Het Depot Leuven, 30.11.2019

Iedereen Beroemd

Voor de camera's van Iedereen Beroemd vertelt telkens een Troubadour zijn of haar bijzondere levensverhaal.

Work in progress

Troubadours in de opnamestudio

We maken een plaat

Troubadours schrijven en duiken in september de studio in voor de opnames. Tien nummers, een full album dus. Een zachte ballade over verloren en herwonnen liefdes, een hevige raptekst om de maatschappij wakker te schudden, een schreeuw om gerechtigheid, een sorry voor verkeerde keuzes…

Hoe het begon

In 2014 ontmoeten De Wissel en Barranja elkaar, met VZW Magda al koppelaar. Samen beslissen ze om met Troubadours jongeren een stem en plaats te geven in de wereld.

Je kan hier een berichtje achterlaten

We zullen alle berichtjes bundelen en aan de Troubadours bezorgen.