Stretch-IT - Doelgroep

Stretch IT is toegankelijk voor zowel duo's, trio's als groepjes. Afhankelijk van de samenstelling gaan we op zoek naar de best passende uitdagingen.

Samen met de ganse groep over een muur van 2m geraken.

Je moeder als blinde coachen op een eilandenbrug boven het water

Jezelf als doel stellen om op een hoge toren bakken te klimmen

Samen een vuur maken om op te koken

Interne begeleidingen van De Wissel

De wissel begeleidt adolescente meisjes tussen 14 en 21 jaar in leefgroep de Rotonda, de Switch, contextbegeleiding of BZW. Binnen de werking is het gebruikelijk dat met deze meisjes en hun context projectmatig en ervaringgericht gewerkt wordt. Daarom staat het touwenparcours voor hen ter beschikking.

Jongeren alternatieve dagbesteding

Stretch IT staat open voor jongeren die tijdelijk of voor langere termijn niet meer naar school kunnen. Vaak zijn het jongeren die geen aansluiting meer vinden in het reguliere schoolsysteem, maar evenzeer recht hebben op een zinvolle dagbesteding. De jongeren komen uit Vlaams-Brabant en worden aangemeld via partners die dagbesteding organiseren voor deze jongeren. Minimum leeftijd is 13 jaar.

Derden

De Wissel maakt deel uit van verschillende netwerken in het jeugdwelzijnswerk. Stretch IT staat open voor de partners binnen deze netwerken, alsook nieuwe organisaties met interesse voor het project.

Stretch IT zou geen Stretch IT zijn zonder zich ook te richten op de mensen buiten de gekende netwerken. Daarom staan we ook open voor teams, bedrijven, verenigingen die graag gebruik maken van ons aanbod teamdagen of de infrastructuur.

 
FacebookTwitterLinkedin